Skip to content

Tanis Clean


ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΑΝΗΣ

Wet & Bio καθαρισμοί χαλιών σε όλη την Αττική
Καλέστε: 210 6012106, 210 6017577
ΤΑΝΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ - ΚΑΠΑΡΗΣ 6 - ΑΧΑΡΝΑΙ 13671
You are here:
OxyGreen Carpet Cleaning® PDF Εκτύπωση E-mail

Καθαρισμός χαλιών με την μέθοδο OxyGreen Carpet Cleaning®

Στα καθαριστήρια χάλιων Tanis Carpet Cleaning  χρησημοποιούμε με επιτυχία εδώ και 10 χρόνια την μέθοδο

OxyGreen Carpet Cleaning®.

wave-of-waterΓια τον κάθαρισμο των χάλιων βασιζόμαστε αποκλειστικά και μόνο στις ιδιότητες του οξυγόνου που περιέχεται στο νερό. Μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα με βάση το ενεργό οξυγόνο δίνουν άριστα αποτελέσματα στην οικολογική μέθοδο καθαρισμού χαλιών που εφαρμόζουμε.  Ο εμπλουτισμός του νερού με ενεργό οξυγόνο έχει την ιδιότητα να διασπά τους οργανικούς δεσμούς του ρύπου (-C-C-) με αποτέλεσμα να δίνει στο χαλί απίστευτα ζωηρά χρωματά και μεγαλύτερο χρόνο ζωής.
Βασικό πλεονέκτημα είναι ότι το χαλί σας παραμένει καθάρο περισσότερο χρονικό διάστημα διότι δεν υπάρχουν υπολείμματα από τυχόν καθαριστικές ουσίες.

Εφαρμόζεται κυρίως στα χειροποίητα χάλια, η φροντίδα των οποίων απαιτεί εξειδίκευση.

Για μας ώς επαγγελματίες ταπητοκαθαριστές ή υγεία των παιδιών μας και όλων των πελατών μας είναι ένα πολύτιμο αγαθό για αυτό και φροντίζουμε πάντα να βρίσκουμε νέες μεθόδους καθαρισμού φιλικές προς το περιβάλλων και προς την υγεία μας.

Η κάθε σταγόνα νερού που υπάρχει σήμερα είναι από το ίδιο νερό που ήταν εδώ και εκατομμύρια χρόνια πριν από μας  στην Γη, και θα είναι εδώ εκατομμύρια χρόνια μετά από εμάς , έτσι όλοι πρέπει να φροντίζουμε να μην το σπαταλάμε και να μην το μολύνουμε. Τα ταπητοκαθαριστήρια Tanis clean σχεδόν 10 χρόνια τώρα φροντίζουν να επιλέξουν οικολογικά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για τον καθαρισμό τον χαλιών σας.

green-carpet-cleaning1

Γιατί να επιλέξω την μέθοδο OxyGreen Carpet Cleaning®

  • Είναι φιλική προς το περιβάλλον
  • Δεν είναι επιβλαβές για τα παιδιά σας
  • Είναι φιλική προς την Υγεία
  • Είναι αποτελεσματική
  • Δεν χρησιμοποιούνται χημικές ουσίες (σαπούνια κ.α)
  • Διαρκεί περισσότερο χρόνο η καθαριότητα των χαλιών σας
  • Το χαλί δεν ταλαιπωρείτε με χημικές ουσίες αρά έχει μεγαλύτερη Ζωή
  • Χαρίζει απίστευτα ζωηρά χρώματα στο χαλί σας.



Tags:
Ταπητοκαθαριστήρια, ταπητοκαθαριστηρια, καθαρισμός χαλιών, καθαρισμός ταπήτων
 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Καθαρισμός χαλιών στο σπίτι. Μπορώ;
Συνιστάτε να αποφύγετε τον καθαρισμό των χαλιών στο σπίτι διότι πρακτικά είναι αδύνατο να τα ξεβγάλετε, με αποτέλεσμα τα κατάλοιπα από το πλύσιμο με την πάροδο του χρόνου να  δημιουργούν κιτρινίλες καθώς και φθορά στης ίνες των χαλιών.Καθαρισμός χαλιών στο σπίτι. Μπορώ;
Συνιστάτε να αποφύγετε τον καθαρισμό των χαλιών στο σπίτι διότι πρακτικά είναι αδύνατο να τα ξεβγάλετε, με αποτέλεσμα τα κατάλοιπα από το πλύσιμο με την πάροδο του χρόνου να  δημιουργούν κιτρινίλες καθώς και φθορά στης ίνες των χαλιών.